hits

Kroppen setter grenser

Jeg skriver kanskje for sjelden, men det er nå blitt sånn. I sju og et halvt år har jeg hatt denne diagnosen, jeg har hatt oppturer og nedturer, jeg har lært meg at jeg må innrette livet etter hvordan kroppen er i dag, jeg er glad for hver ny dag, selv om det fins grenser som jeg slett ikke har tenkt på før.

Jeg ligger på sofaen og ser på nobelkonserten og de fantastiske prisvinnerne. Endelig kastes det viktig lys på seksualisert vold. Det er på tide! Et øyeblikk var tanken: Jeg burde dra ut i verden og bidra, det har jeg ikke kropp til. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan bidra, men jeg skal fortsette å tenke på det, for dette er en utrolig viktig sak, og fortsatt betyr det noe hva hver av oss gjør.

I morgen skal jeg prøve den cellegifta jeg ikke tålte sist, nå i halv dose. Jeg håper det går bra. 20. des. skal jeg skifte stenter, etter dette håper jeg på en god og fredelig jul!

3 kommentarer

May Jakobsen

18.12.2018 kl.16:12

Kjære Guri.

Tenker ofte på deg. Håper at du og din familie får en fredelig jul.

Juleklem fra May

Elzbieta

24.12.2018 kl.21:38

Hei Guri,,

Jeg leser bloggen din av og til men tanken på hvordan det går med deg. Ønsker deg og dine en fin og fredelig Jul. Hilsen. Elzbieta

Bodil Storm -Endresen

09.01.2019 kl.12:58

Kjære Guri! Ønsker deg inderlig et godt nytt år, med mange gyldne øyeblikk , konsertopplevelser , gode møter med venninne dine og fine daga med familien !!! Vi heier på ein ualminnelig fin sommer i år, ikke sant? Det et jubileum for oss i år, trur eg: 30 år sia Tor og eg traff deg Guri, på konferanse i Tromsø ... Eller, traff eg deg på Nordisk Kvinnekonferanse i Oslo , juli -88? Jorun Eikjok, Oddrun Pettersen og mange andre markante kvinner fra "det høge nord" ? Guri malla så inderlig sterk, så svak du er, men allermest tøff, tenker eg når eg følger bloggen din! Eg beundrer ditt mot og vilje til å stå i det! Men mest av alt vil eg få takke deg for det du har bidratt med, gjort og støttet oss, vår familie da vi fikk oppleve ein virkelighet som vi overhodet hadde forestilt oss kunne komme... Tøffe tak! Gladnyheten som eg vil dele med deg, er at alt har godt fint, med oss alle, og no gleder vi oss over at Birk, 20 mnd ,springer rundt på Gjesvoll og babler veg på et uforståelig språk, gutten er tospråklig, slovensk og norsk...Livet er så ufattelig mangfoldig, og desto større er grunnen til å være takknemlig og ta vare på hverandre:) "Liv laga i Lofoten" Ser fram til å treffe deg, ved ei anledning, eg seiler ofte forbi Stamsund, seinest søndag kveld på nord, heim fra jule- og nyttårsferie i Bodø og til nypensjonisten Tor på Meløya. Har ei" mormorhytte i bodøbyen",, ei et roms leilighet,fem minutter fra Nordlandssykehuset. Skulle du trenge å ha plass tilovernatting for deg, eller dirrer, eller mann, så si ifra. Marte, eldstedatter bor sammen i Bodø med mannen sin, forøvrig fra Leknes, og de tre herlige guttene som har gitt med all livsglede i den tida eg sto i kreftkampen min! Dette er mitt nyttårsbrev til deg, det første eg sender digitalt i det nye året!!! Ønsker deg og dine alt godt i det nye året! Stor klem fra Bodil

Skriv en ny kommentar