hits

Ekkel cellegift

Mandag for to uker siden startet jeg med ny cellegift. Denne gangen skulle jeg ta tre tabletter om morgenen og tre om kvelden. Litt skummelt å starte slik behandling heime, men greit. Ganske fort kom de gamle bivirkningene med kroppslig uro, slapphet og langsomt hode. I tillegg til noe kvalme og etterhvert oppkast. Jeg følte meg aldeles elendig. Etter fem dager skulle jeg ha pause i to dager. Jeg var dårlig disse dagene også, og bestemte meg for at dette ble for mye. Mandag morgen ringte jeg kreftlegen. Han ble overrasket over at jeg fikk så sterke reaksjoner, men var enig med meg at jeg måtte stoppe og hvile en uke. Det har jeg gjort, og det går bedre. Tirsdag til uka skal jeg til Bodø og skifte stenter. Da kan jeg ikke være dårlig, så jeg venter en uke til. Da skal jeg prøve igjen, men nå med halvert dose. Vi får se hvordan det går.

Jeg har latt være å bade siden jeg fikk den forferdelige hosten og forkjølelsen rett etter USA-turen. Hver morgen ser jeg badedamene og misunner dem, men venter på at fysikken skal bli sterk nok.

Formen har blitt bedre. I går var jeg i vaskekjelleren for første gang på lenge. Det er ellers det husarbeidet jeg liker best, så når jeg orker å gå dit, er det et meget godt tegn på at det går bedre. I dag reiser Nils til Oslo, han skal på et møte, treffe venner og kommer heim søndag. Jeg kjører ham til flyplassen og skal være aleine her med katta. Det regner jeg med går bra. God helg!

Én kommentar

08.11.2018 kl.14:39

Kjære Guri!

Skikkelig god bedring og god helg til deg også! Masse lykke til med alt sammen til vi ses igjen!

Stor kollegaklem

fra Merete

Skriv en ny kommentar