hits

03.10.2018

New York - here we come

Sommeren har vært humpete, men i løpet av august kom jeg meg igjen og 3.september var jeg tilbake på jobb. Det føltes nesten utrolig. Jeg liker jobben og syns det er flott å møte kolleger av mange slag. De får tempoet i tankene opp, i alle fall når jeg har hatt en skrekkelig langsom sommer.

Helene dro til New York i august som utvekslingsstudent. Helt fra vi fikk vite at hun skulle dit, har jeg sagt at jeg har lyst å besøke henne der. Men jeg har ikke helt hatt trua på at det ville gå. I slutten av august så det bedre ut, og da bestilte jeg reisa. Jeg har nesten ikke tort å glede meg, men nå, nå gjør jeg det. I dag reiser vi til Oslo og i mårra videre til NY. 

Datoen ble bestemt ut fra at jeg skulle skifte stenter 1.okt. Jeg pleier jo være ganske bra rett etter stentskifte. Så jeg kom til Bodø 1.oktober klar for å mekkes på til utlandsferd. Dessverre hadde de ikke anestesipersonell nok, så jeg fikk frokost og ventelisteplass på pasienthotellet. Heldigvis fikk jeg rom kl to om formiddagen og brukte ettermiddagen til å besøke min gode venninne. I går morges var det på han igjen. Jeg var nr 1 på lista, men det kom noe øyeblikkelig hjelp. Jeg kjente at det knøt seg i magen, men heldigvis ble ikke ventetiden så fryktelig lang. Alt gikk greit og jeg var heime i firetida. Nå har jeg nye stenter, magen full av sommerfugler og reiser om noen få timer. GLEDER MEG!

6 kommentarer

03.10.2018 kl.12:14

Kjære Guri. Riktig god tur til deg og Helene. Gleder meg med deg! May.

Stine

03.10.2018 kl.20:35

Så kult og gøy! Ønsker deg og dere en riktig god tur! 😀 hilsen Stine

Elisabeth Bie

04.10.2018 kl.00:33

Så morsomt å høre at alt har ordnet seg til reisen!

Det er så utenomordentlig vel fortjent!!!

Jeg ønsker dere en gledelig reise og gode dager m Helene i NY :-)

Aasta

04.10.2018 kl.12:35

God tur, håper dere får mange flotte opplevelser "over there".

Harold

04.10.2018 kl.22:31

Ja, nå er vi spent på om du og Nils er kommet vel fram til New York og Helene. Gode ønsker til deg og dine om et flott opphold! Hilsen Liv og Harold

julietalivstil

04.10.2018 kl.23:37

God tur!

Skriv en ny kommentar