hits

27.07.2018

Ny logistikkglipi

Mandag var jeg innkalt til Bodø til stentskifte. Jeg skulle møte opp kl 0830 til utredningspoliklinikk, deretter til dagkirurguen kl 0930, deretter innleggelse. Jeg spurte hvorfor det var slik, men ingen kunne svare. Det gikk greit på utredningspoliklinikken, jeg ble skrevet inn og møtte en turnuskandidat, på dagkirurguen ble jeg også skrevet inn og så satt til venting i deres blå, ekle stoler som er vonde å sitte i hvis man må sitte en stund. Og det måtte jeg. Etterhvert fikk jeg ligge i seng i stedet for. Klokka tikka og gikk, og jeg var fastende. Da blir jeg ikke akkurat i bedre humør utover dagen. I tretida ble jeg sendt opp til urologisk avdeling. Etterhvert kom en pleier inn og lurte på om jeg ville ha middag. Men jeg var jo fastende, var svaret mitt. Dama gikk ut og kom tilbake og sa at jeg ikke skulle faste lenger. Inngrepet var utsatt til neste dag. Jeg var ikke blid. Forklaringen jeg fikk var at det var for mange øyeblikkelig hjelp pasienter. Jeg sa hva jeg mente og vel så det. Slike overraskelser er ikke noe særlig å få på tom mage og fallende blodsukker. Neste dag ble inngrepet gjort, og i følge urologen var det fine forhold og de ville kalle meg inn om 4-5 uker. Hvis jeg fikk ny infeksjon, måtte jeg komme direkte tilbake. I tillegg fikk jeg målt magnesium, den var normal. Det er lenge siden sist, og jeg har hatt gode dager siden jeg kom heim tirsdag ettermiddag (nå er det fredag).

Norge har et godt helsevesen, men det norske helsevesenet har ikke god logistikk! God helg!

2 kommentarer

01.08.2018 kl.01:06

Det var godt å få gode nyheter. Vi har feriegjester og full rulle med strandbesøk hver dag for store og små. Ønsker deg god bedring og fortsatt god sommer.

Klemmer fra oss på Justad

Mona Marie

17.08.2018 kl.00:48

Når jeg leser bloggen din så tenker jeg at din ukuelige livskraft og uttrettelige kamp ligger i bunnen. Den styrken utstråler du så tydelig Guri. Sender en lykkekløver 🍀 og litt solskinn ☀ til deg.

Skriv en ny kommentar