hits

Godt nytt år!

Vii skriver 2018. Jeg er dypt takknemlig for at jeg faktisk fortsatt lever og kan se for meg ei stund til.

Før jul hadde jeg noen fine dager og var litt innom jobben. 19.12. fikk jeg imunterapi igjen, og et par dager etterpå kom kvalmen og magesmertene tilbake. De har variert i intensitet, men har vært der hele tida. Derfor fant vi det best å avlyse vår faste julefrokost 2.juledag. Vi har hatt denne tradisjonen fra -70-tallet, så det kjentes merkelig ut, men slik det så ut rett før jul, fant vi det best å fjerne stresset om at her må man være frisk. Så slik ble det. Vi hadde nok klart å gjennomføre slik formen var da dagen opprant, og det var rart å ha tomt hus denne dagen.

Helene og hennes venninne kom heim lillejulaften og var her til 29., det var hyggelig meg unge stemmer og ung latter i huset igjen. Sierra er amerikansk og hadde ikke vært i Norge før, og hun fikk med seg det aller beste Lofoten har å by på. Jeg kan ikke huske at vi har hatt så fint julevær noen gang, i tillegg til strålende nordlys hver kveld. Artig å vise fram det beste noen ganger særlig til noen som setter tydelig pris på det.

I romjula fikk jeg et fryktelig utbrudd av rosasea i ansiktet. Jeg var varm, huden var irritert, rød og hoven. Dette er bivirkning til imunterapien, det var kjempeubehagelig. Jeg har tatt tetracyklin for å forebygge dette og måtte øke dosen til behandlingsnivå. Heldigvis snudde plagene, selv om huden i ansiktet er fryktelig tørr. 

Ellers har jeg, som ikke kan spillet, fulgt nøye med på VM i sjakk. Det krevde akkurat så mange krefter som jeg har. Imponert over hvor dyktige NRK har vært i å lage sending av dette spillet.

Nyttårsaften tilbrakte vi med venner. Jeg elsker fyrverkeri og fikk absolutt min dose. Katta satt skremt i en krok da vi kom heim, men etter ei natt i senga mellom oss var han helt i orden igjen.

I mårra skal jeg på jobb igjen og gleder meg til det. Torsdag er det ny CT og svar fra Tromsø uka deretter, antar jeg. Er spent på resultatet.

Jeg ønsker alle som leser dette riktig godt nytt år!

8 kommentarer

Marte

02.01.2018 kl.10:02

Godt nyttår Guri!

Øistein Glømmi

02.01.2018 kl.17:44

Godt Nyttår til dere!

03.01.2018 kl.13:04

Godt nyttår til deg kjære Guri.her har huset vært fullt fra lillejulaften til første nyttårsdag. Johann og Caroline kom med sin bokservalp. Stine og Rainer med Oline og etter hvert lille Nora som kom den 29 desembe. Stines far har også bodd her. En stor glede at også Inger og Inge Stenbakk feiret jul i Lofoten.

Det blir spennende å følge med videre behandling av deg.

Masse klammer fra oss to i Justadvika 2.

Elzbieta

03.01.2018 kl.20:50

Godt Nyttår til deg og dine og alle kjente fra Stamsund.

Lillian Hansen

07.01.2018 kl.20:07

Godt nytt år til deg og familien. Klem fra Tind❤️

Grethe

08.01.2018 kl.12:29

Ønsker deg gode dager i 2018. <3 Klem fra meg.

Mette Meyer Lønseth

11.01.2018 kl.22:42

Godt nytt år til dere der nord. 😊

Mona Marie

15.01.2018 kl.01:58

🌹🍀

Skriv en ny kommentar