hits

Stigende formkurve

Jeg har kommet meg litt i det siste. Etter forrige ukes cellegiftbehandling, har jeg stadig følt meg litt bedre. Denne uka skulle jeg inn til ordinært stentskift. Det ble besluttet at stenten på venstre side - den som har fungert - skulle skiftes som planlagt, så skulle man forsøke å sette ny stent på høyre side. Dessverre mislyktes det, så jeg har fortsatt nefrostomi på den sida, og blir henvist til Bodø for å få lagt inn stent ovenfra.Jeg aner ikke hvordan dette skjer, så vi får se, jeg er sikker på at urologene kan mer om dette enn noen andre, så jeg følger deres råd.

Nå har jeg en cellegiftbehandling igjen før ny kontroll. Behandlinga skal skje den 19.12, så antar jeg at kontrollen blir på nyåret. Jeg håper nå på ei helsemessig fredelig jul og at den framgangen jeg har hatt de siste dagene varer. Det var fint å komme til mitt kjære lokalsykehus og kjenne på hvor mye bedre formen var nå enn da jeg var innlagt sist.

Fra mandag tenker jeg at jeg er tilbake i litt redusert jobb. Det gleder jeg meg til! 

Én kommentar

Sissel

15.12.2017 kl.16:06

Da eg kom inn på bloggen og leste overskrifta, blei eg skikkelig glad enda jeg har hørt om den stigende form muntlig. 😊! Men du får det vel ikke så travelt nu - at vi ikke kan treffes før jul (he, he)😁 klem

Skriv en ny kommentar