Bedring

Sånn. Da prøver jeg meg med et innlegg igjen. Har vært mye småsjuk og giddalaus og ute av skrivemodus. Jeg ser at jeg skrev feil i siste innlegg om at det var noe nytilkommet i lever, det var det ikke. Det var de kjente lungemetastasene som hadde vokst litt. Så nå er det igang med antistoffterapi - det er det stoffet jeg har respondert godt på før, og nå som jeg ikke får det sammen med vanlig cellegift, blir ikke kuren så hard heller.

Det har vært mange dager med kvalme og oppkast og elendighet, men nå ser det ut som om tarmene har tenkt å oppføre seg som tarmer igjen. Da er plagen at jeg svatter mye om natta og må opp 3-4 ganger, sånn at søvnen blir avbrutt og jeg blir trøtt på dagen. Er fortsatt fullt sykemeldt, men tenker at jeg går tilbake 50% fra over helga og prøver det. Jeg kjeder meg når jeg ikke klarer å gjøre noe særlig, kanskje blir det bedre å være litt på jobb.

I går hadde jeg energi til å rydde sommerpottene inn fra trappa, nå står der en gul marguritt og en gul løvemuu og blomstrer som best de kan, ellers er alt inne. Det har tatt tid å orke å få dette gjort, det var en deilig følelse å gjøre detr. Så får kreftene for håpentlig vokse seg fram.

2 kommentarer

16.11.2017 kl.23:16

Kjære Guri. Ditt humør og mot gir styrke til mange. Du er unik når det gjelder og takle situasjoner

Som dukker opp etter hvert. Ønsker deg gode dager.

Klem fra Randi

Anne M

19.11.2017 kl.16:06

Godt å høre fra deg, og god tur på jobb igjen. Det gjør godt å jobbe. Jeg har savnet det en stund men nå koser jeg meg med det igjen. Håper du får en rask oppkjøring av krefter igjen, og kos deg med alle (nesten alle) blomstene innendørs. Stor klem

Skriv en ny kommentar

hits