Takk og pris for lokalsykehuset

Sist jeg skrev, var jeg ganske optimistisk etter at ny stent var kommet på plass, og jeg var kommet tilbake heim. Det varte ikke lenge. Jeg følte meg etterhvert sjuk og kasta opp det meste av maten jeg spiste. Vekta raste synlig ned til gamle slankemål. Men det var jo ikke slik jeg hadde ønsket å nå den.

Etterhvert tok jeg kontakt med fastlegen, han tok prøver, og vi ble enige om at dette var en sykehussak, og jeg ble lagt inn mandag. Sjelden noen vits å være på sykehus i helga for ikke-akutte tilstander. Mandag morgen kjørte Nils meg til sykehuset. Jeg ble som vanlig tatt vel imot. Og her har jeg vært til i dag. Det er tatt CT som viser at tovlfingertarmen er noe utspilt og nok er forklaringen på oppkastproblemet. Metastasene i leveren har vokst siden forrige bilde. Nå skal jeg drikke mye og gjøre det som må til for at avføringen fungerer, og så blir det ny cellegift fra over helga.

Jeg plages mye av nattsvette, håper at cellegifta (som ikke er cellegift men antistoffet vectibix) som jeg har hatt god effekt av tidligere, vil bidra til at nettene blir tørre og rolige igjen. I dag kommer Nils og henter meg, så håper jeg på noen gode dager heime. 

Det har vært godt å være sykehuspasient denne gangen, jeg har følt meg sjuk og blitt tatt godt vare på både dag og natt. Men heime er aller best når man kan klare det - og nå skal vi altså prøve.

3 kommentarer

Stine

03.11.2017 kl.14:50

Hva du må igjennom😓 men godt å høre at du føler deg ivaretatt på sykehuset. Ærevære vårt lokal sykehus. Ønsker deg riktig god bedring og god helg.

Sissel

03.11.2017 kl.23:03

Håper virkelig «prøvinga» går godt, tapre, kjære venn! 😊 Det var forresten kjempegodt å sjå deg på konserten i kveld. Klem.

Merete

06.11.2017 kl.12:52

Masse lykke til med behandlingen, Guri! Håper du snart føler deg bedre og dagene og nettene igjen blir gode! Klem❤

Skriv en ny kommentar

hits