Travle, gode dager

Endelig heime etter ferie etterfulgt av meget travle dager. I forrige uke var jeg i fly fem av ukas sju dager og denne uka var det to dagers ledersamling i Henningsvær og så en normal arbeidsdag i dag. Det føles nesten som mitt gamle liv, men utført med betydelig færre krefter.

Jeg dro rett fra København til Tromsø, det vil si jeg mellomlanda i Oslo,noe som gav en del styr med en koffert som etterhvert reiste på egenhånd med alt trælet det medfører, men jeg kom meg dit jeg skulle, og kofferten kom etterhvert heim.

I Tromsø starta oppholdet på Pasienthotellet, verden er så viselig innretta at jeg måtte møte til MR lever  kl ni om morgenen, og tidligste fly fra Bodø lander kl ni, så derfor fikk jeg ei overnatting, den neste fikk jeg fordi jeg også måtte ha MR bekken. To så lange undersøkelser bør ikke gjøres samme dag. Det er jeg enig i. MR undersøkelse gir gode bilder og er viktig, men det er lenge å ligge stille i lyder som får en til å tro at en befinner seg på et mekanisk verksted. Etter første undersøkelse møtte jeg kirurgen. Dr. Mortensen var den første som opererte meg, i mellomtiden er han blitt spesialist og han er en trivelig mann å ha med å gjøre. Han tegna og forklarte at dette var en grei operasjon. De vil ta ca 10% av levervevet, noe som nok er helt greit. Så skal jeg gro sammen og for håpentligvis klare meg med litt mindre kjemoterapi. Jeg er fortsatt utrolig glad for at de fortsatt vil behandle meg kirurgisk! Og nå har jeg fått datoen, jeg skal opereres den 27.9. Nils følger meg oppover, vi tar bilen på hurtigruta og så kjører han heim når jeg har kommet meg litt. Sist fredag fikk jeg svar på bekkenundersøkelsen. "Normale forhold", skrev dr. Johansen på SMS, jeg er utrolig glad og takknemlig for alt det positive som har vært nå.

Og det har vært ei fin ferieuke med kulltreff og danmarkstur, ei helg hos familien i Trondheim, i det hele tatt, livet smiler og er travelt. I mårra skal jeg delta i valgkampen og gleder meg til det. Jeg håper vi får ny regjering!!!

6 kommentarer

Synne

07.09.2017 kl.09:18

Så hyggelig å lese! 😊 Jammen på tide du får noen gode tilbakemeldinger, og jeg har stor tro på at det hjelper på det meste å ha en positiv holdning, og det har du. Ønsker deg lykke til med operasjonen!

08.09.2017 kl.13:54

Overskrifta di gjorde meg ekstra glad! 😊 Godt at du har fått datoen ... sees! 😍

11.09.2017 kl.23:29

Dette var veldig gode opplysninger. Flott at du har fått en dato for oprasjon. Ønsker deg lykke til.

Klemmer fra Randi og Arne

Anne-Marie

16.09.2017 kl.09:41

Så glad på dine vegne og lykke til med operasjonen.

Mange klemmer fra Anne-Marie

Mona Marie

19.09.2017 kl.15:23

Din "reise" er et bevis på at moderne kreftbehandling gir deg livet tilbake. Det er så rørende gledelig å lese din blogg, spesielt dette blogginnlegget med så mye positivt nytt, som du deler. 🍀🌹😊

Christin Horseng

27.09.2017 kl.01:42

Lykke til i morgen! Klem fra meg. ❤

Skriv en ny kommentar

hits