Livet smiler

Jeg er ikke kommet helt i gang med å skrive ofte, men nå må jeg skrive. For en uke siden - mens jeg var på tur til Vesterålen for å få med meg sommerens hyttetur - kom telefonen fra UNN med svar på kontrollen etter sommerens behandling. Gode nyheter! Metastasene, både i lunge og lever var blitt mindre. Ikke noe nytt tilkommet. Bildene var gransket og drøftet med gastrokirurgene, og de hadde entusiastisk foreslått at levermetastasen burde fjernes kirurgisk. Tenk det! Noen tenker at det fortsatt er mulig å stikke kniven i meg. Jeg ble betydelig brattere i ryggen og følte meg straks mye friskere.  Tenk for en start på en tur jeg allerede gleda meg til.

I går ringte de fra gastrokirurgen for å gi meg time på utredningspoliklinikken neste uke. Det er den uka denne sommeren jeg har tenkt å feriere utenfor Lofoten, så vi ble enige om å utsette det en uke. Det er mulig å passe inn i planene mine. Litt flyendringer, men det skal nok gå bra.

Man kan jo ellers fortsatt ha problemer, etter ei uke med tannpine, fikk jeg trekt visdomsjekselen i høyre nedkjeve i dag. Jeg ble litt slapp og fikk ikke spise avskjedsmiddag med Nils som drar på ferie i dag, men det får vi vel tatt igjen, og ei kjerring uten tannpine er helt sikkert bedre enn ei med.

Ikke alt er problemer. I helga var jeg på Reine og feira 50-årsubileum for 1967-konfirmantene i Moskenes. Utrolig artig å se så mange gamle venner igjen. Livene hadde fart med oss på forskjellig vis, likevel er vi jo de samme. Mange fortalte om hvordan barnebarna hadde en oppfatning av at vi vokste opp i steinalderen, men vi var enige om at vi hadde en flott og fri oppvekst. Da jeg fikk invitasjonen for lenge siden, lurte jeg på om jeg ville leve lenge nok til å være med. Det fikk jeg og er takknemlig for det. Kommende helg skal jeg feire at det er 35 år siden jeg ble lege. Med gode nyheter, en fantastisk hyttetur i Vesterålen og to jubileer, betyr tapet av en visdomsjeksel null og niks. Jeg er glad og fornøyd!

5 kommentarer

Egil Berg

18.08.2017 kl.14:11

Hallo Guri.

Dette var hyggelig.

Det betyr nok at du må innstille deg på at vi treffes atter engang i slutten av september

21.08.2017 kl.09:41

KjæreGuri dette var veldig gode nyheter. Nå jubler og takker vi for de fantastiske forskningens resultater og at du med dine kunnskaper kan fortsette å hjelpe andre og ha mange gode år fremover. Klemmer og gode ønsker fra oss.

Randi Hennie Nilsen

Liv Marie

29.08.2017 kl.17:08

Så hyggeleg å lese bloggen denne gongen! Framleis tøffe tak med operasjon, men med slike positive utsikter er det berre å ønskje all verdens lykke til. Klem frå Liv Marie

Elzbieta

06.09.2017 kl.12:35

Det var gode nyheter å lese. Lykke til videre. Hilsen. Elzbieta

Tone grande haugen

13.09.2017 kl.10:56

Hei! Kom plutselig over din blogg, da jg i ett hav av skriverier av forskjellige slag, søker på kreftbehandlinger, pet scanning mm. Har lest litt av blogginnleggene dine nå, og får en positiv følelse, du skriver så godt, og viser så ekte og ærlig, med snert av humor og håp. Min bestevenninne har nettopp fått kreft, alvorlig, sjelden og hissig type lymfom. Jeg søker og leter etter alt. Vil gjerne sørre deg om du, i tillegg til skolemedisinsk behandling, har brukt noe alternativ beh, kosttilskudd, osv? Som du kan anbefale å prøve/bruke? Jeg ser jo at du hadde/har en alvorlig type også, og at du har klart det bra!! Hilsen Tone.

Skriv en ny kommentar

hits