Plagsomme urinveier

Så har det gått litt tid igjen. Jeg dro til Bodø 26.3. Skulle møte neste dag kl 0700. Heldigvis fikk jeg reise dagen før, hadde Pasientreiser insistert på morgenflyet som går fra Leknes 0610, hadde jeg ikke kommet fram, det flyet ble innstilt.

Jeg møtte opp og ble tatt vel imot og var på operasjonsstua like før klokka 8. Da jeg våkna igjen, følte jeg meg ikke så bra. Vanligvis etter stentskifte og propofolanestesi er jeg kvikk, ganske rask og sulten. Nå følte jeg meg pusken. Jeg var ikke før kommet tilbake til Dagkirurgen, før urologen kom og henta meg og kjørte meg inn på et kontor. Han fortalte at de hadde plagdes og han lurte på om han burde legge meg inn. Mens han snakka ble jeg blek og kaldsvettende og kasta opp. Da var han ikke lenger i tvil, så jeg ble lagt inn på urologen og ble der et døgn. Jeg hadde vondt, særlig på venstre side. Legen som skrev meg ut sa at noen fikk slike smerter når de fikk stent, og disse smertene kunne vedvare, men de kunne også forsvinne når infeksjonen var over. Jeg skulle fortsette med antibiotika i en uke. Da uka var omme, hadde jeg fortsatt smerter og fortsatt infeksjon. Jeg ringte til urologen som fortalte at dyrkningssvarene på urinprøven de hadde tatt viste to ulike bakterier som trengte hver sin type antibiotika. Jeg hadde fått tilstrekkelig av den ene og han sendte resept på den andre, så i løpet av denne uka bør jeg bli bakteriefri. Men jeg har fortsatt infeksjon og denne antibiotikaen blir jeg slapp og kvalm av, og sånn går nu dagan.

Jeg har jo god trening i å være halvsjuk, så jeg har vært en tur i Oslo og feira min gamle venns 60-årsdag, jeg har vært på jobb og jeg har møtt venner både her og der. Onsdag til uka skal en venninne og jeg feire våre to 65årsdager, 130 år er slett ikke verst. Det er litt skummelt å utfordre skjebnen og feire før selve dagen er der. Men som min datter sa: Skulle det gå så galt, så har du i alle fall fått feira. Til da bør i alle fall antibiotikaen har gjort jobben sin!

4 kommentarer

Sissel

14.04.2017 kl.17:28

Fantastiske Guri!

Harold H

21.04.2017 kl.13:25

Kor du må plages, Guri. Det er beundringsverdig at du beholder livsmot og oppdrift. "Takk og lov", pleide gamle Eline til han Felix i Stamsund pleide å si. Når noe stod på og det gikk bra.

Harold H

21.04.2017 kl.13:30

Kor du må plages, Guri. Det er beundringsverdig at du bevarer livsmot og oppdrift. "Takk og lov" pleide gamle Eline til han Felix å si ,når noe vanskelig dog gikk godt.

Maria

21.07.2017 kl.13:27

Hvordan går det Guri? Har fulgt bloggen din lenge, men nå ble det så stille...

Skriv en ny kommentar

hits