Ny stent, ny sykehustur

Jeg forbereder meg til ny sykehustur. Det er besluttet at jeg skal ha stent fra venstre nyre og til blæra også, da skal jeg forhåpentligvis bli mindre plaga med infeksjoner, og kanskje holder nyrene ut litt lenger.

Tirsdag ringte de fra sykehuset i Bodø og jeg fikk velge mellom fredag og mandag for å komme å få satt inn ny stent. Jeg er tilbake på jobb og fredag var bortbestilt, så det ble mandag kl 7. Nå har jeg fått flybillett i kveld og overnatting på pasienthotellet til i morgen. Så er det dagkirurgen kl 7, ny stent og for håpentlig rett heim i mårra ettermiddag. Jeg har fått flybillett heim også fordi det ikke går hurtigrute. Egentlig hadde jeg ikke krav på overnatting, men da jeg ringte for å be om det, fullpakka av argumenter om gamle damer og syke damer og alt jeg kunne komme på, var svaret ja uten at jeg måtte bruke et eneste argument. Så nå er alt klarert, jeg skal snart pakke og så drar jeg.

Ute er det sterk vind, men heldigvis har ikke jeg ansvaret for sivil luftfart, så jeg reiser hvis flyene går. Det er det eneste prinsippet som virker for oss med ulike grader av flyskrekk og postadresse Lofoten.

Én kommentar

06.04.2017 kl.18:35

Skifter du stent 3.-4.mnd? Hva med å få lagt inn en stent som kan ligge litt lengre? Den som holder i 8-9 mnd.. ! Du får spørre kirurgene i Bodø. Jeg måtte selv etterspørre stent som kunne ligge lengre.. syntes de er sløve i bodø.

Skriv en ny kommentar

hits