Alle tiders fredag

Fredag kom telefonen jeg venta på mens jeg satt med munnen full av sjokoladekake. Jeg fikk tygd meg ferdig og ringt tilbake til dr.Magnar. Jeg hadde tatt CT og blodprøver tidligere i uka og nå skulle resultatet komme. Det er spennende, jeg må forberede meg på det beste og det verste. Det var umulig inne på kafe, så jeg ringte fra bilen. "Ingen forandring på bildene," sa han. " "?"sa jeg. "Det er jo bra,"sa han. "Ja, det er jo det," sa jeg. Videre fortalte han at blodprøven (CEA) fortsatt var normal. Oversatt til mitt tankespråk: Kreften ligger rolig. "Jeg foreslår at du nå får 2,5 mnd behandlingsfri og så ny kontroll," sa han videre. Jeg vet ikke helt hva jeg sa, men jeg ble glad! For jeg trenger behandlingsfri. Huden må få hvile, jeg må få bygge meg opp, og jeg kan tenke på ferie, vi får se hva det blir til.

 

Og så en liten melding til den hyggelige kollegaen fra Oslo jeg møtte på kurs i Bergen. Kan du sende en melding til meg, jeg vil så gjerne ha kontakt.

 

Én kommentar

09.03.2017 kl.08:54

Godt at du får en hviletid til neste kur. Tenker på deg hver dag og den styrken du har. Nå går det mot lysere tider som vil gi deg mer styrke.

Masse klemmer fra Randi

Skriv en ny kommentar

hits