Ørn, måser og bivirkninger

Tredje runde med immunterapi og cellegift ble gjennomført torsdag. Denne gangen tålte jeg kuren dårligere; kvalme, slapphet og oppkast var prisen denne gangen. I går kveld skulle vi på 60-årsdag, noe jeg hadde gleda meg til. De som kjenner meg vet at jeg ikke gjerne står over en fest, men denne gangen ble det sofa heime på meg. Synd. Heldigvis er jeg bedre i dag. Det er viktig fordi jeg skal til Bergen i mårra og den turen vil jeg gjerne ha med meg. Jeg skal på kurs, noe jeg ikke har gjort på lang tid. Jeg skal lære om å vurdere voldsrisiko og tror det skal bli interessant. I tillegg skal jeg besøke Helene, noe jeg er sikker på blir hyggelig.

Den mørkeste delen av vinteren er over. Sola har skint i timesvis, mange folk er ute og spaserer. Måsene gir optimistiske lyder fra seg og ørna leker i fjellsida. Nå bare gleder jeg meg til første skreimåltid. Håper bare kroppen holder sånn nogen lunde.

2 kommentarer

Trine Nordheim

05.02.2017 kl.18:05

Du er absolutt den tøffeste æ vet👍, og jeg er så glad for at den nye kuren virker💕. Selv om det nok er slitsomme og mindre gode dager under kuring, så er det fantastisk at den virker👏👏👏. Stor varm klem fra mæ

06.02.2017 kl.21:39

Beste hilsener til deg og Nils her fra Arguineguin. Glad for å kjenne deg!

Skriv en ny kommentar

hits