Logistikk - igjen

Det lakker mot siste behandlingsdag i denne omgangen. Deretter er det kontroll og en prat med kreftlegen like over jul. I jula skal jeg har fred fra behandling. Men før det skal jeg skifte stent hvis de to sykehusene i Nord-Norge klarer å bestemme seg for hvem som skal gjøre det. Heldigvis har vi en flott kreftpoliklinikk på Gravdal som i alle fall hjelper meg med sykehuskontaktene når det kjelker seg slik som nå. Som jeg har sagt og skrevet mange ganger: Norsk helsevesen er fantastisk når det gjelder behandling og omsorg, men logistikk, nei der er det langt igjen!

Vi er igang med juleforberedelser, det vil si - vi skriver lister og tenker datoer. Dessuten pusser Nils sølvtøy når han ser på håndball. Helene kommer heim søndag og det er i alle fall et stort gledespunkt. Og logistikken her skal sannelig fungere!

2 kommentarer

Rigmor Steffens

10.12.2016 kl.19:35

Jeg beundrer deg for din styrke og ditt pågangsmot......Og for havbadene dine ....Ønsker deg en fortsatt god førjulstid og alt godt i framtiden. :)

May Jakobsen

23.12.2016 kl.19:31

Kjære Guri .

Jeg håper at ditt fravær på bloggen betyr at du har det bra. Gratulerer med dagen i morgen til Nils, og en riktig god jule til dere tre. Et ønske også om et nytt år uten altfor mange plager for deg.

Varm juleklem fra May.

Skriv en ny kommentar

hits