Advent 2016

Nå har jeg bare en gang med den nye gifta igjen. Den er verst for huden, først ble huden i ansiktet som pergament, jeg har smurt med alt jeg tror hjelper. Nå ser ansiktshuden ut som vanlig, men hals og bryst er iltert og rødt og må smøres flere ganger daglig. Jeg fant en krukke med fuktighetskrem fra Elisabeth Arden som noen har vært så snill og gitt meg. Den funker. Dessuten lukter den deilig og friskt sånn at jeg alltid gleder meg over innsmøringa. Mentalt er denne kuren litt lettere enn de to andre, hodet blir ikke fullt så mye utkobla, men jeg blir slapp og trøtt og dessuten syns jeg synd i meg sjøl.

Jeg har fortsatt med tidlige morgenbad. Om det hjelper for annet enn humøret og følelsen av at jeg fortsatt mestrer, vet jeg ikke, men det er jo i alle fall to gode grunner.

Nils har hengt opp adventslysene i hagen og været kommer i meget friske kast. Det er mer eller mindre mørkt hele døgnet, selv om sola formelt ikke har tatt ferie ennå. Jeg er faktisk meget glad for at vi har elektrisitet i rikelige mengder. Mine bestemødre hadde ikke det. Været var like ille, mørket var like mørkt, men de måtte gå i fjøsen, de måtte fyre i ovnen og de måtte håpe at mannfolkan kom heim igjen. Alt vi slipper! Alt vi har å være glad for!

Én kommentar

Trine

05.12.2016 kl.18:20

Kjære Gurimor, du tåler det meste!! Men jula og advent er nok lettere å tåle!! Skulle gjerne være hos dere andre juledag!!! Men da er vi i Portugal med alle våre gode tanker hos dere i Stamsund!!!

Trine og Hermann

Skriv en ny kommentar

hits