Jeg tåler denne gifta også

Nå er det tirsdag, i mårra er det blodprøvetaking og så cellegift igjen torsdag. Jeg var spent på hvordan de nye medisinene skulle virke, og heldigvis har jeg tålt dem godt. Diarre er en bivirkning jeg absolutt merka, jeg merker også at huden har forandra seg litt. Rådet var at første kvise som dukker opp, så begynner du med tetracyklin, og i dag kom første kvise. Så nå skyldes diarreen denne medisinen. Det fins heldigvis motgift. Alt man lærer av å være syk! Det man lærer mest av, er likevel hvor viktig det er at sykdommen bare er en del og at mesteparten av meg likevel er frisk.

Jeg bevilget meg en premie i forrige uke. Da jeg hadde sett at jeg kunne klare det, bestilte jeg billett søndag og reiste til Oslo onsdag etter jobb. Der har jeg hatt kontakt med noen av mine gamle venner, til lunsj og til kvelds. Jeg har nesten dårlig samvittighet for alle jeg ikke fikk besøkt, men har bestemt meg for at det kan jeg bare ikke ha, kommer tid, kommer råd. Jeg hadde i alle fall nydelige opplevelser, fikk til og med meg åpninga av Eva Harrs utstilling på Galleri Arctandria. Insomnia heter den og har nydelige nattbilder. Anbefales.

Vi har fått årets reinkalv i hus. Det er flott og litt skrekk og gru. Gled dere, alle dere som skal spise de deiligste reinretter i det kommende året.

2 kommentarer

Kadsrl F. Kaltenborn

27.11.2016 kl.14:01

Hallo, Guri! Gledelig adventstid til deg og Nils og Helene! Vi følger med på værkartet, så vi er orientert på den fronten. Men nå har vi lest noen av dine blogger og synes det er leit at du skal ha så mye vondt. Riktignok er du ei flott og positiv dame, men no e det da virkelig nok! Bra med den Oslo-turen og Arctandria-besøket. Da Sidsel var i Oslo for en uke siden fikk vi oss en skikkelig prat om alt og alle, og var innom deg og Nils også. Vi forstår at Helene er gang med studiene i Bergen. Good luck! Hjerteligste hilsener fra Anne Lise og Karl

Mette Meyer Lønseth

28.11.2016 kl.03:14

En gedigen adventsklem til deg, Guri! Følger med deg og helsa di, nå håper jeg du får en rolig advent og jul. Her er det vinter, barnebarn på overnatting i helga, lyslykt i snø og juletretenning. Masse kos. Nå venter lege og tannlege, må ha lymfedrenasje på nytt, kropp økt 3 str. Store plager i munn, er vel 50 stråledoser som ødelegger? Vel, med litt jobb, garn, strikkepinner, bøker og familie så er dagene herlig!! Klem og gode ønsker fra Mette ( søskenbarn)

Skriv en ny kommentar

hits