Sommeren er på hell

Sommeren er på hell, men fortsatt blomstrer rosene og ripsen strutter i buska si. Jeg har vært på lange bilturer og helsa har holdt. Jeg kan stadig sitte bedre, så nå blir det ikke lenge før jeg kan jobbe igjen.

Mens jeg var bortreist, ringte de fra sykehuset i Tromsø. Vi hadde avtalt at de skulle ringe slik at vi ikke risikerte at de sendte brev og jeg var bortreist. Beskjeden jeg fikk ved siste kontroll var at jeg skulle tilbake til kontroll i slutten av august. I telefonen fikk jeg beskjed om at jeg var satt opp til time 21. og 22.september. Det var ikke mulig å samle alle kiriurgene som skal kontrollere meg før det. Ja, ja. Alt går jo bra, så jeg orka ikke krangle. Ikke tror jeg det hadde nytta heller. Så nå venter jeg til 21.september, da er det CT, deretter dagkirurgi 22.september og så er det vel rett heim etterpå, tenker jeg. 

Denne helga skal jeg til Vesterålen på hyttetur og gleder meg til det og jeg gleder meg over at jeg faktisk føler meg ganske frisk.

Én kommentar

09.09.2016 kl.09:41

Du har seiret og kan se fremover nå. Jeg gleder meg i lag med deg og er stolt over det helsevesen vi har som du og er en del av. Lykke til Guri og riktig god helg til deg og Nils.

Skriv en ny kommentar

hits