Ny kontroll og godt resultat

Tromsø i går. Jeg sto opp kvart på fem - og under over alle under - tok meg en dukkert i svømmebasenget i hagen. 9 grader i lufta og kanskje 10 i basenget. Men kalde bad gir stor morgenglede selv veldig tidlig om morgenen. Flyet gikk 0616 og jeg og venninna mi kom oss av gårde. Hun skulle også til Tromsø i forbindelse med sykdom. Hun hadde tenkt å ta hurtigruten lørdag, men ingen ledig lugar, så da ble det fakriflyet. På SAS-flyet fra Bodø (en Focker) fikk vi ikke lov til å sitte sammen, hun var SAS+, jeg var bare SAS. Sånn er verden nå. Vi kom oss til Tromsø, og det var ikke så farlig at vi ikke fikk sitte sammen, vi sov godt begge to.

På avdelinga fikk jeg et firemannsrom for meg selv. Store damer trenger store rom, sa jeg. Ingen protesterte, og jeg forble alene der. Alt gikk greit hele veien. Halv to ble jeg trilla på operasjonsavdelinga og dopa ned. Kl tre var jeg tilbake på firemannsrommet. Da hadde de skifta stent og undersøkt hvordan det går med groinga inni meg. Det har grodd bra, men er fortsatt ikke grodd ferdig. Jeg skal fortsatt skylle, men ikke hver dag lenger. Legen som undersøkte mente jeg nok klarte å skylle selv, kanskje det, men jeg trenger nok hjemmesykepleier noen omganger til.

Etter narkosen i går, fikk jeg mat. Jeg blir utrolig sulten etter faste og operasjon. Maten gav et løft, så jeg bestemte meg for å dra hjem om det var mulig å få fly. Det var det. Jeg kom heim i halv ti-tida. Fullstendig utslitt. Ingen ting er bedre enn å legge seg i sin egen seng når kroppen har brukt alle sine krefter. Så nå er jeg heime igjen.

Hjemmesykepleien ringte meg i dag for å høre hvordan det hadde gått i Tromsø. Vi ble enige om at de kommer hit i mårra, så legger vi planen derfra. Jeg har ikke skrevet mye om hjemmesykepleien, tror jeg. Det burde jeg gjort. De stiller opp på en fantastisk måte! De kommer, de gjør jobben sin på en fabelaktig måte og har nok en stor del av æren for at det går så bra.

3 kommentarer

Hill-Marta Solberg

23.07.2016 kl.21:31

Gode Guri.

Gleder meg med deg over godt resultat..

Klem fra HM

Øistein Glømmi

26.07.2016 kl.21:26

Høres positivt ut, Guri. Godt å høre. Hilsen fra Bodø

Helle

27.07.2016 kl.21:14

Så bra! Jeg heier på deg!

Skriv en ny kommentar

hits