Ny kontroll om to dager

Nesten to uker siden jeg var i Tromsø til kontroll. To uker der jeg syns lite har skjedd. Hjemmesykepleien sier at operasjonssårene er stadig bedre, men at det ene arret spriker litt. Jeg skyller morgen og kveld i området der de har operert, men vet ikke helt om det er blitt bedre. Jeg er lei av å være sjuk og hemma i forhold til å sitte og gjøre en rekke ting der det å sitte er den vanlige måten. Enten det gjelder å sitte til bords eller å sitte i bil eller fly.

Sommeren er på tur. Det merkes lite på temperaturen, men det er grønt og gult og blått i hagen og de forbipasserende gjestene kommer innom. Det er kjempehyggelig å møte folk som bor langt unna og som man ikke har sett på lenge, det er som å bli innhenta av fortida, og det får minner som var nesten borte til å glitre.

I ettermiddag skal jeg reise til Bodø, jeg skal overnatte hos Helene og drar videre til Tromsø i morgen. Så er det alle innkomstgjøremålene og deretter undersøkelse torsdag. Ja. Ja. Nå synes jeg at jeg har grunn til å være utålmodig! Jeg er lei og jeg håper at de kan piske meg litt friskere der. Men det sannsynlige er vel at jeg får beskjed om å skylle videre. Vi får se. Håper at jeg slipper å bo på pasienthotellet. Det har jeg ikke lyst til.

Nå skal jeg skrive reiseregninger. Det ligger en haug kvitteringer på bordet og jeg hater denne aktiviteten. Med alle de god mulighetene som foreligger for å overvåke folk nå for tiden, burde det være mulig å ordne dette for noen andre.

2 kommentarer

Øistein Glømmi

16.06.2016 kl.13:00

Håper på positive signaler fra Tromsøbesøket i dag, Guri

Aud Meaas Sigurdsen

20.06.2016 kl.16:31

Kjære Guri! Du har mer enn nok utfordringer og vi tenker på deg og håper at det går i riktig retning. Vi har ikke vært i Lofoten siden vi møttes på senteret på Leknes i begynnelsen av mars. Vi følger med livet i nord bl.a. ved å lese Lofotposten og vi lengter etter folket, lyset, naturen, luktene og lydene. Ser at dere har hatt det ganske vindfullt og kaldt, mens vi her har hatt er varm og fin periode. Vi ønsker deg alt godt! Klem fra "presteparet" Jorunn og Aud

Skriv en ny kommentar

hits