Mens jeg venter på operasjon

Igjen har det tatt tid for å komme i gang med bloggen. Vet ikke helt hvorfor. Jeg er sykemeldt 100% nå, på andre uka. Ble etterhvert fryktelig sliten og hadde ikke noe å gi. Jeg kjenner meg sjøl godt og vet at når jeg har det sånn, drar jeg energi i stede for å gi, så da ringte jeg fastlegen, som var helt enig med meg. 

UNN vil operere og jeg har fått innkalling til sykehuset 11.mai. Nå trener jeg og hviler meg for å være best mulig fit for fight til operasjonen. Jeg er utrolig glad for at de vil operere og gruer meg til operasjonen. Sånn er det.

Forrige helg starta jeg med bading igjen - og det er deilig (og fryktelig kaldt). Forrige mandag gikk jeg til treningsinstituttet og gikk løs på tredemølle og apparater. Heldigvis har jeg trena mye før, så jeg kan jo dette. Farta på mølla er lavere, og vekta på apparatene er betydelig mindre, det kompenserer jeg med flere repetisjoner. Jeg bruker en time på denne innsatsen og har tenkt å drive med dette alle ukedagene og la kroppen restituere seg i helgene. Det er jo ikke så lenge før jeg skal til Tromsø, og da blir det bråstopp. Jeg tror på opplegget, og selv om jeg ikke skal flytte et fjell, er det viktig å tro på at man kan bidra til nødvendig forandring.

4 kommentarer

Liv Marie

29.04.2016 kl.08:34

Du er klok, Guri. Som kjerringa til Gudbrand i Lia: - Du gjer alt rett, du Gudbrand, som om eg skulle gjort det sjølv, sa ho og slo hendene saman.

Du badar og trener og byggjer deg opp. Du gjer ditt for at dette skal gå bra. Eg kryssar fingrar og trur og håpar at dette skal gå bra. Stor klem frå lm

Øistein Glømmi

29.04.2016 kl.18:45

Lykke til videre, Guri.
Hei, fin blogg! Om du er i markedet for nytt design eller header, stikk innom oss her :)www.espolin.net

Trine g

08.05.2016 kl.17:18

Kjæreste Gurimor! Lykke til, nok en hilsen fra Portugal! Trine og Hermann.

Skriv en ny kommentar

hits