Ny operasjon

Det tar tid mellom skrivingene nå. Ikke fordi jeg er syk, kanskje mer for at livet er mer og mer normalt, eller rettere, jeg blir mer og mer vant med å være alvorlig syk og alvorlig frisk.

I forrige uke var jeg i Tromsø på kontroll. Gynekologene undersøkte meg og sa tydelig at tumoren i underlivet ikke kan opereres, om noe annet kunne bli aktuelt, ville de drøfte med radiologene. Jeg var i MR og undersøkte både lever og bekken. Deretter var det PET-Scan, jeg måtte være fastende til det, og jeg var ferdig kl 1330, en time etter at jeg var satt opp til time hos kirurg. Heldigvis var det greit, og jeg fikk gå og spise meg ei pølse før blodsukkeret ble så lavt at all tålmodighet var druknet. Deretter fikk jeg timen min hos dr. Kjæve som sier at levermetastasene kan fjernes kirurgisk. Jeg sier ja takk. For disse vokser til tross for cellegift. Kjæve tror de kan bli farligere raskt og har gitt meg tid til operasjon 9.mars. Det vil si at jeg skal innlegges 8. mars. Kanske det blir kvinnetog i Tromsø i år?

Denne gangen skal Nils være med. Jeg er fortsatt redd for oppvåkningen etter full narkose, da er det en god trygghet å ha min solide mann ved min side.

Livet ellers er godt. Jeg jobber, hadde vennebesøk og ferskfesk i helga. Jeg er utrolig glad for at jeg har venner! I dag skal siste porsjon grateng lages av fiskene jeg fikk i huset lørdag. Det blir utrolig mye mat av to fisker, tre levre og to rogner!

 

5 kommentarer

Arnt Grav

05.03.2016 kl.08:51

Det er flott at du fungerer selv om energinivået ikke er på topp. Du er heldig som har Nils, men jeg tror du også heldig som har deg selv, og måten du tenker på. Stå på, lykke til og god helg.

06.03.2016 kl.08:54

Kjære gode Guri. Ønsker deg lykke til med operasjonen den 9. Det kommer til å gå fint også denne gang. Masse klemmer fra Randi Hennie

wenche lesniak

06.03.2016 kl.13:24

Masse lykke til Guri! Klem fra Wenche og hils til Nils

Ellen Grønland

11.03.2016 kl.10:05

Mase lykke til, håper det går bra <3

Edel Larsen

12.03.2016 kl.12:53

Hei Guri :)

Du er en tøff kvinne. Jeg beundrer deg.

Du er heldig som har din kjære gode mann ved din side.

Det å ha noen som VENTER på en,

gjør at en også føler at en vil gjøre sitt aller beste....

Så langt man kan...

Du har en mann som elsker deg...

DU ER EN REALISTISK OG TØFF DAME

Klem fra Edel

Skriv en ny kommentar

hits