Som vanlig en fattet dame

Så er denne kontrollen gjennomført. Kreften vokser litt, de to metastasene i leveren har vokst litt, det samme har den i underlivet. I lungene er det stabilt, men ingen tilbakegang. Så nå skal jeg få en ny sort cellegiftkur. Den gamle het FLOX, den nye heter FLIRI. Ja, ja, navnet kan jo i alle fall tyde på at den passer. Vi får se. Der rauk i alle fall tanken om en lang og god sommerferie, får ta det igjen til høsten. Kreftlegen skriver i brevet: "Som vanlig en fattet dame". Sant nok.

Torsdag skal jeg skifte stent på Gravdal. Jeg fikk innkallingen fra Nordlandssykehuset for lenge siden, og så faktisk ikke at den kom fra mitt eget sykehus, trodde helt sikkert at jeg skulle til Bodø. Det ringte en dame derfra i forrige uke, og jeg insisterte på at jeg var innkalt dit. Hun hadde ikke tilgang på Nordlandssykehuset Lofotens data, så jeg dro hjem for å sjekke, hun ringte sykehuset her . Og ja, det er hit jeg er innkalt. Så da regner jeg med at alt går på skinner, og at jeg kan starte ny kur uka etter.

I det ikke-syke livet mitt har jeg gleda meg stort over "Stamsund i fest", utrolig mange sambygdinger har lagt ned uhorvelig mange timer for at det skal bli enda hyggeligere å bo her. Man blir taknemlig av slikt. Stas var det også å ha dattera heime, og på toppen av alt dette gode har sola skint og vi har spist vårt første utemåltid. Tirsdag er det St.Hans, jeg skal prøve meg på å koke ei stor panne rømmegrøt. Så i avisen at færre nordmenn feirer denne dagen, det gjelder ikke meg. Med eller uten votter skal St.Hans feires.

3 kommentarer

tujanka

22.06.2015 kl.08:39

Sant hans skal feires ja, og jeg er HELT enig i at det er rømmegrøt som er tingen den dagen. Ønsker deg kos og varme:)

Ragnfrid

22.06.2015 kl.11:29

Huska alle st.hansene p Ure,vi røske mose i flere uker før, tang,noe tørka vi,noe brukte vi vått,ei fantastisk tid. Lykke til med alt du må igjennom og ha en flott st.hans

God sommer.

Ann Helen Jusnes

22.06.2015 kl.21:15

Du tapre og fattede dame.Nå er dagene og nettene lyse, vet at du nyter det.Og dagen i dag er jo selve livet.All velsignelse og fred for dagen i dag og for det som ligger foran.Feir det som kan feires!God St Hans!

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

63, Vestvågøy

Jeg er spesialist i psykiatri og jobber som avdelingsoverlege i voksenpsykiatrien på Nordlandssykehuset Lofoten. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits