Sykkelen er på veien

Sykkelen ble henta ut av garasjen i ettermiddag.  Med litt skjelvende kropp kom jeg meg opp i ramma og med bra fart forover. Det jeg har vært redd, har vært om venstrebeinet er til å stole på når jeg skal stanse, særlig hvis jeg må stanse fort under forvirrende forhold. Slike oppstod ikke i dag. Jeg sykla et stykke oppover veien, kom meg av sykkelen, men det var ingen heime der jeg stoppa, så det var bare å komme seg på og tilbake til garasjen. Alt gikk helt fint. Det synes å være sånn at hver gang jeg utfordrer meg sjøl fysisk, så blir jeg liten og skjelvete. Jeg må nok ta noen turer til for å føle meg sikker, og det vil jeg gjøre. 

Heldigvis er venstre fot mye bedre. Jeg får på meg sko (med et lite nødrop) og det er mye mindre smertefullt. I går var jeg full dag og vel så det på jobb, det passa sånn med bringing og henting av Nils. Nesten ni timer med sko var i overkant. I dag var det bare fem timer, det var mye bedre. Når jeg så luka jordbærland i barføttene, ble alt helt strålende!

Jobbing går fortsatt veldig bra, det er mye bedre å ha kolleger enn å ha medpasienter. Dessuten slipper man å sove på firemannsrom med dem.

Ingen kommentarer

Trine g

16.06.2014 kl.20:27

Fantastisk med sykkelen, jeg kan ikke klare det du har gjort! Snø i Lofoten i dag, men hva gjør vel det, du får meg til å se muligheter.

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

62, Vestvågøy

Jeg er spesialist i psykiatri og jobber som avdelingsoverlege i voksenpsykiatrien på Nordlandssykehuset Lofoten. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits