Dagen før pensjonistkurs

Dagen før dagen. I mårra reiser vi til Oslo på Legeforeningens pensjonistkurs pluss litt ekstra. Om jeg trenger pensjonistkurs? Tenk om! Da skal jeg i alle fall ikke komme dit uten kurs. Jeg gjør meg noen tanker om at dette kanskje er vel optimistisk, men jeg tar livet som det er. Og nå er tiden der Legeforeningen tilbyr meg og min ektefelle et slikt kurs. Og så tar vi ei bonushelg i tillegg med ballett, venner og gode opplevelser vi kan glede oss til. Jeg tror det skal bli bra.

I dag klarte jeg ikke å nå målene mine på jobben. Jeg satt til klokka var over sju og oppdaga at det var umulig å bli ferdig. Så da sa jeg noen saftige gloser og så gikk jeg. Jeg skal nok ordne opp etter meg, og snart blir vi litt flere folk å spre arbeidet på, og da blir det bedre. Gleder meg til det.

2 kommentarer

Unni Tveiterrås

26.02.2013 kl.22:15

Kos dokker i Oslo, og nyt livet! Klem Unni

May Jakobsen

27.02.2013 kl.08:40

God tur til Oslo! Å bli pensjonist er ikke så lett som man skulle tro. Jeg har småsmilt litt av slike kurs, men etter fem år som pensjonist så vet jeg at mye blir svært forskjellig fra den tiden man er i jobb.

Lykke til begge to.

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits