Det alminnelige livet

Endelig spinning igjen. Har hatt endel gode og flere mindre gode unnskyldninger, men i dag kom jeg meg avgårde. De tøffe damene hadde lagt til ei styrketreningsøkt etterpå. Det spørs om jeg klarer trappene på jobben i mårra. Men deilig var det!

Har hatt legetime og sjekka blodtrykket. Må passe på at kroppen fungerer sånn at jeg ikke pådrar meg slag eller hjertelidelse, det er det som er familiesvakhetene. Det holder lenge med en sykdom. Blodtrykket er bra, kontroll om et halvt år! Og jeg var sikker på at det slett ikke var sånn, siden jeg er god og rund og ikke tør slanke meg for tida. Det feira jeg med gulrotkake og kaffe på Havly.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits