Uke for uke

Formannskapsmøte i dag. Jeg etterlyste hvordan det går med krisesenteret. Det gjorde jeg tidlig i høst også. Jeg skal ikke trette noen med den lange forklaringa. Den korte er slik: Det går alt for sakte og ingen kan si når vi igjen har et krisesenter på plass. Jeg syns det er skammelig! Krisesenter er den trygge havna for de aller svakeste, i Leknes står ei leilighet kommunen betaler husleie for. Det er oppretta ei halv stilling. Men ingen ting skjer for de stakkars menneskene som får et tilbud langt av gårde og som derfor dessverre ikke kommer seg ut av uutholdelige forhold. Jeg kommer til å gnåle om denne saken!

Mail fra Tromsø i dag. Thoraxkirurgene velger å se det an videre. Metastasen har ikke vokst nevneverdig og jeg skal få et brev. I klartekst betyr det at jeg forsetter å planlegge uke for uke. Det er blitt så innarbeidet at da jeg skulle bestille billetter til Oslo i neste uke, kom i skade for å bestille i denne uka. Heldigvis en opprettelig feil.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits