Fint at noen leser bloggen

Ny og god arbeidsdag. Det er en stor glede å få møte så mange flotte mennesker som jeg får gjennom jobben, både blant ansatte og pasienter. At ikke alle dager er like, er også et faktum. Men travle er de!

Har vært på bodypump også. Klarte det meste, men ikke de tunge mageøvelsene. ikke mulig etter operasjonene. Jeg er ikke særlig god på armhevinger heller, og armene er ikke operert, så der er mer å hente, det framover sakte, sakte, sakte.

Av og til møter jeg folk som nesten syns det er flaut at de har lest/leser bloggen min selv om de ikke kjenner meg. Kanskje deler jeg for mye, jeg vet ikke. Jeg syns det er fint at noen gidder å lese det jeg skriver. For meg er det til hjelp at jeg har et sted å legge tanker, sånn er det med den saken.

2 kommentarer

eljos

13.02.2013 kl.11:55

Jeg leser bloggen din selv om jeg ikke kjenner deg. Det var vel først og fremst tittelen som fanget meg, Nuedetnok! Jeg følte vel at jeg ville si det samme selv, ja sånn er det bare.....

eli fosland

13.02.2013 kl.17:42

Jeg leser bloggen din med stor interesse, men kjenner deg ikke. Synes det er veldig interessant den blandingen du har av pasient og lege. Likeledes skriver du så fint om livet i Lofoten. Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit, men med full jobb har det ikke blitt noe av. Somrene vil jeg gjerne ha med familien i Tønsberg. Alle kommer hit da. Men til høsten blir jeg pensjonist etter å ha jobbet siden jeg var 20 år og blir nå 67 år til sommeren. Så da skal vi se om det kan bli Lofoten tur.

Hilsen Eli som kjente Nils i studietiden i Trondheim.

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits