Småprat om helga

 

Sitter på flyplassen i Bodø. Vi er på tur heim fra Trondheim der vi har vært siden fredag kveld. Lørdag spiste vi lunsj med Helene, Kristine og Erlend. Det er fantastisk med voksen datter og hennes nå voksne venner som vi har kjent bestandig. De er så kjekke og vakre og hjertet vokser i brystet mitt når vi får være sammen med dem, når de vil være sammen med oss og gir uttrykk for at de liker det!

Jeg var i mottakelse i Det norske der direktørens 60-årsdag ble feiret. Satt i styret deres for noen år siden. Det tok brått slutt, så jeg nytta høvet til å møte mange flinke og hyggelige mennesker.

Resten av helga har vi vært sammen med Leif, Anne og Lea. Vi har det alltid fint sammen, og nå var det riktig lenge siden sist. Alt i alt en fin tur og godt å reise uavhengig av helsevesenet. Skal reise en liten dagstur til Bodø i mårra også, heller ikke den turen er helserelatert. Ikker rart jeg føler meg frisk.

Har lest på Facebook at bakken i Stamsund er åpnet. Jeg håper å få meg en tur der onsdag.

2 kommentarer

Unni Tveiterrås

03.02.2013 kl.22:10

Det er en nytelse å lese hvordan du koser deg. For en fin helg du har hatt!!

Unni

Inger Sandanger

04.02.2013 kl.13:01

Kjære Guri

så glimt av deg på TV fra oljekonferansen i Bodø. Gode, gamle Guri, opplagt og engasjert!

Det var veldig deilig.

Leser Johannesevangeliet på nytt i den nye Bibel-oversettelsen som jeg fikk til jul.Sikkert det evangeliet jeg har lest mest og som har grepet meg sterkest gjennom livet. Likevel er det nytt igjen nå, overrasker meg, Jeg har annen bagasje på nytt og tenker og forstår annerledes. Gave!.

Per (Fuggeli) avbrøt pent en kritisk, masete journalist da hun innvendte "men er ikke det bare ord?" med å si "men kjære deg da, har du ikke hørt at "I begynnelsen var Ordet?" alt begynner med ord."

Ellers hadde en liten fugl på uforståelig vis kommet seg inn i innergangen til min tante og onkel i Bergen. Den satt uredd i trappen og ventet på dem da de kom hjem fra sin sedvanlige handletur.

Etter en stund i stuen følte onkel at tiden var inne for å få den ut altandøren. De opplevde en glede ved besøket. "Absence of evidence is not evidence of abscence.." tenkte jeg.

Hadde min første skitur i går, i lysløypa. Du verden så tungt, og fikk to gnagsår. Tenkte på hvor flink du var til å trene all den tiden jeg bare satt og rotnet på kontoret..Men Henry og jeg har avtalt en tur før hver middag hver dag.Nå eller aldri!

Misunner deg litt slalombakken i nærleiken.

Ja voksne barn er fint! har hatt Camilla m Teodor 12 mnd og Ingrid m Erik 6 mnd i 8 dager. Kjempeopplevelse! Veldig lykkelig og helt utmattet etterpå. Det siste pga moderlige drifter, ikke krav fra de yngre. Har dere mulighet til å se Finnmark badet i sol og med knall skiføre, scooter og slede i april? Vi har åpent!

Klem

Inger

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits