Reisedag

I kveld reiser vi med hurtigruta. Bil med et sett golfkøller og litt bagasje kjøres om bord, og vi går til bords så fremt det er mulig. Turen skal være så bekvem som den kan bli. Jeg har med macen, telefonen, hekletøyet og mange vanskelige, ekle følelser.

Takk til alle dere som trøster, som tenker på meg og som ber for meg. Det gjør godt å vite at dere følger med og passer på.

Det er vanskelig å pakke til sykehustur. Det eneste jeg tenker er at jeg vil ha parfymen min, den lukta jeg liker best av alle. Jeg vet godt at det er noen som ikke tåler parfyme og at man skal la være å gi dem ekstra plager når de er syke. Jeg pakker den likevel. Sist glemte jeg deodorant og fuktighetskrem. Det har jeg huska på nå. Dessuten har jeg huska på sjampo og balsam. Det har jeg også glemt en gang. Tøflene jeg kjøpte i Tromsø i fjor sommer er utslitte, så nå har jeg ingen som matcher den fine silkeslåbroken Nils fikk til sin 60-årsdag. Den er sort på ene sida og gullfarget inni og det er ei svær drage brodert på den sorte sidens rygg. "Drage både utenpå og inni," sier jeg. Jeg har bare brukt den på sykehuset. Den er så lett og god å ha på, og jeg føler meg litt fin i den. Nå må jeg være uten sorte tøfler, men det går bra.

2 kommentarer

Elisabeth B

18.06.2012 kl.18:51

Ja, Guri. Vi er mange som tenker på deg og ber for deg nå og i dagene som kommer. Det er godt å høre at du vet det og at du kjenner styrke i det.

Så kan vi bare ønske deg god reise nordover og glede oss ved et indre bilde av venninna vår som går tøffe dager i møte i sort og gullfarget silke, med dragepynt og godlukt-odør!

Stor klem til deg fra meg!

Hans Otto

19.06.2012 kl.21:53

Hei Guri.

Dette skal gå fint! Alle gode tanker fra oss her i Gausdal.

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits