Ubevisste forberedelser

I natt drømte jeg at jeg var lagt inn på sykehus og lå i midterste seng med min romvenninne fra forrige opphold, som også er lege, ved vinduet og Per Fuggeli ved døra. Vi krangla heftig med visitten, men jeg vet ikke med hvem og slett ikke om hva. Tar dette mer som et tegn på at innersida av hodet jobber hardt med å forberede meg til ny operasjon. Det er godt det er noen prosesser man ikke trenger å styre sjøl.

I dag har vi en lat lørdag. Som vanlig starta vi med morgenbad, deretter irsk frokost siden det er lørdag. Litt husarbeid av ymse slag. Nå er det stille kryssordløsning for alle som har kryssord. Lillebutikken hadde bare et Dagblad og som den oppofrende hustru jeg er, har jeg gitt det til Nils. Jeg har tross alt Macen min og kan kose meg lenge med den. Gutta snakker om å se åpningskampen, jeg lurer på om jeg skal lete etter en stille bar. Eller kanskje en ettermiddag på stranda, det har jeg ennå ikke hatt. Solbrentheten på nakken er endelig blitt bra takket være aloe vera. Ellers ville det vært fullt av blemmer der nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits