Thriller i latskapens tid

Etter 18 hull på golfbanen i seikende sol og med ganske gode resultater, oppdaget jeg at jeg hadde glemt å smøte nakken. Stor bommert. Nå legger jeg lag på lag med aloe vera i håp om å bevare huden. Dette er igrunnen det eneste problemet. Ellers er jeg fornøyd med det meste og koser meg med late, jeg gjentar: late dager. Det er nesten ikke til å tro hvor lat man kan klare å være.

Her får jeg med med hele familien på morgenbad, uvant, men bra.

Så har jeg lest kollega Damhaugs roman om pyromani, nynazisme, gjengkriger og mye anna dritt. Litt for mye dveling ved grovheter, jeg var mer redd for å spy av innholdet enn å miste pusten av spenning. Men jeg vet at det er trenden nå og at jeg er en gammel dame som fortsatt liker Agatha Christie og bør holde meg unna de bøkene som representerer for store doser av verdens djevelskap. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits