Skitver

Skitver! Skodda henger langt ned i fjellet, det regner og sydvesten gjør det eneste den kan, blåser. Ikke så sterkt i dag, men nok til at det var artige bølger å bade i i morgest. Ellers har jeg ikke vært ute, men stort sett sittet i sofaen med hekletøyet og skavla med ei venninne som kom innom. Og ikke bare det, hun henta støvsugeren og fjerna kattehår. Tusen takk, Sidsel. 

Neste punkt på programmet er å spasere en tur rundt kaiene, se på hurtigruta og glede meg over den nye innseilinga til Stamsund havn.

Nå har jeg hatt et døgn helt uten medisiner, første gang etter at jeg ble lagt inn til operasjon i juli. Det gav litt lite søvn i natt, men det er godt å vite hvordan det kjennes å være ukjemiske meg før jeg igjen skal fies cellegift i morgen.

2 kommentarer

Siv Larssen Aasvik

29.08.2011 kl.18:20

Hei Guri.

Vil bare fortelle at jeg hadde din nydelige datter innom på besøk i går. Det var veldig godt å få klemme henne. Jeg tenker på deg og ønsker deg god bedring og gode dager. Det er veldig sterkt å lese bloggen din. Varm klem fra Siv

randi H Nilsen

29.08.2011 kl.22:11

Kjære Guri

Godt å lese bloggen din som alltid viser at det er gode og lette måter en kan løse ting på. Ønsker deg lykke til i morgen. Godt at vi har vårt lokalsykehus.

Klem og god natt fra Randi

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits