Oppladning til ny cellegiftbehandling

Søndag. Nils er kommet hjem fra klubbmesterskap på golfbanen. Han gjorde slett ikke verst. Det applauderer jeg sterkt. Skulle egentlig vært der jeg også, men jeg satser på neste år, for jeg tror ikke nyopererte mager skal svinge med golfkøller. I dag kompenserte jeg med å pumpe bakhjulet på sykkelen og ta meg en liten prøvetur. Det hjalp mot destruktiv selvmedlidenhet og giddeslaushet. Dessuten svømte jeg ca. 70 tak utover og ca. like mange innover i 11 graders vann sammen med tre venninner - god start på dagen!

I ettermiddag har jeg høstet min ene ripsbusk, jeg har rensa bærene og skal nå lage trollkrem av dem og ta med til middag hos Elisabeth.

Formiddagen brukte jeg til å lese Trines blogg fra 2006 med vekt på hva hvordan hun opplevde cellegiftbehandlingen. Hun hadde et artig innlegg om navnet. Skal det hete kjemoterapi, cellegiftkur, kur, cellegiftbehandling. Hun endte på det siste alternativet etter et par omganger.  Hun sa i sommer at jeg måtte forberede meg på en voldsom slapphet etter behandlingen, noe hun også beskriver godt. Jeg tror henne absolutt, selv om vi får litt forskjellig gift. Se sier jo at jeg ikke skal miste håret. I alle fall kjens det nesten som at Trine holder handa mi når jeg leser bloggen hennes, det gjør også godt. Og så tror jeg sterkt på å leve fysisk aktivt så godt man klarer.

Én kommentar

Hill-Marta Solberg

29.08.2011 kl.15:58

Gode Guri.

Snart på vei til Vega, stadig farting. Vil bare ønske deg lykke til med ukas behandling. Er så imponert over dine svømmeturer! Silje hadde Helene og Anette innom på snarvisitt på lørdag, veiene krysses også for neste generasjon.

Klem fra HM

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits