Sliten og heldigvis heime

Heime igjen. Alltid like godt å komme heim.

I dag ringte de fra gastrokirurgen for å høre hvordan det går med meg. Oppdaga til min forskrekkelse at det  har skjedd så mye at jeg nesten ikke har oversikt over den postoperative perioden. Men hun fikk vel med seg det meste.

Jeg hadde egentlig tenkt meg innom rus- og psykiatriavdelinga i dag, men var for slapp til å klare å komme meg dit. Prøver neste gang jeg er i Bodø.

Har fått en UVI, den tar nok noen krefter, men jeg tror mest av alt at helga som var veldig fin, var utrolig krevende mentalt og nå skal jeg har ro og hvile fram til neste cellegiftkur.

Ringte Stamsund legekontor for å få ny sykemelding og råd ift medisin mot UVI, de er altså alltid like hyggelige og serviceinnstilte. Det er flott å ha et godt fastlegekontor.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits