1. kur er ferdig

Så har jeg fått første kur. En kur går over to dager og foregår slik. Første dag tas det blodprøver og når disse er klare, får jeg en halv liter sukkervann og tre ulike giftsorter, dette tar tilsammen vel tre timer. Neste dag får jeg en halv liter sukkervann og en sort gift og det tar en liten time. Det hele foregår under behagelige omstendigheter. Jeg har tatt diverse kvalmemedisin, og har nesten ikke følt meg kvalm. Kjente i natt da jeg vaska hendene i kaldt vann at jeg reagerte på dette på en måte jeg ikke får til å beskrive, men det lover ikke godt for havbading. Vi får se. Jeg har vært trøtt og slapp etter begge behandlingene, men har klart å kjøre heim sjøl. Deretter har sofaen vært umåtelig god. Det er i alle fall en milepæl å ha blitt ferdig med kur nr. 1. Dessuten er det mye bedre å vite hva en slik kur er og hvordan den virker på meg, selv om jeg må regne med at de ikke blir lettere etter som immunforsvaret brytes ned.

Før kuren i dag var jeg i Svolvær og møtte UDs aspiranter. De er på reise i Nord-Norge og ønsket å møte Gaute Wahl som er mot oljeutvinning og meg som er for. Det var artig å holde foredrag igjen, har jo alltid likt det. Dette var et lite og aktivt gjeng med lytende ungdommer, så det var en sann fryd for meg å møte dem, selv om man kunne ønsket at tidspunktet ikke hadde vært mellom to cellegiftseanser, såx det får vi skrive på ekstremsportkontoen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits