Ny plan på plass

Jeg har en liten test på hvordan hjernen fungerer. Nesten daglig legger tre kabaler før jeg tar fatt på dagens dont.  Hvis alle tre går opp, er hodet fortsatt for intakt å regne og det er sannsynlig at dagen blir ganske bra. Stort sett er resultatet fort glemt, men jeg unner meg denne lille overtroen. Midt inni kabal nr 2 i dag, ringte Magnar Johansen fra Tromsø. Takk og pris. Jeg er meget glad for at han ringte før lunsj, det gjorde noe med min tillit til systemet. Før jeg gikk inn i bloggverden, la jeg ferdig kabal nr 2 og nr 3 og alle gikk sjølsagt opp.

De (jeg tror det betyr legene i Tromsø) har ved nærmere ettertanke bestemt seg for at forløpet blir som følger: Tre cellegiftkurer som jeg kan ta på Gravdal. Om alt går greit, vil dette være over i uke 39 og det skal da tas ny CT, PET og sikkert mer og gjøres ny evaluering ift. hva slags videre behandling som skal gjøres. Dvs om de da kan operere tumorresten som sitter på kar og ureter, og når de kan ta levermetastasene. Dette er klar tale, jeg har gjentatt den for ham for å forsikre meg om at jeg har forstått alt han hadde å si. I tillegg fikk jeg telefonnr både til kontoret og til mobil. Dette var en utrolig lettelse!

Han forteller at noen får sterk reaksjon på kulde av cellegiften, sånn at det kan bli ille nok å åpne kjøleskapsdøra. Jeg måtte bare si at da gjelder det nok å bade i havet alt man klarer før det blir så ille. Jeg har i alle fall bada i dag og skal bade i mårra. Da skal jeg nok til Gravdal etterpå og så får vi se. Jeg skal altså være heime de nærmeste ukene og det er ingen ting i veien for å dra til Oslo til helga.

Den lettelsen jeg nå føler på er enorm, derfor måtte jeg bare skrive bloggen med en gang, slik at alle som leser får se denne oppløftende nyheten.

9 kommentarer

Kari Sandnes

15.08.2011 kl.12:46

Vi e mange som både e gla i tro og overtro, og å lese bloggen din som gir mange tankevekkere både om system og usystem.... Godt å hør at fleire brikka fell på plass.

Klem og gode tanker sendes over skaret :-)

Kari

Anne Marit Rosenlund

15.08.2011 kl.13:50

hei Guri,

Fikk bloggadressen din fra Ann-Torill og har fulgt med de siste dagene. Vil ønske deg god bedring - og lykke til med behandling - velkommen på jobb når tida kommer til det!

Beste fra annemarit

Wenche Bolle

15.08.2011 kl.16:25

Nu vart eg glad:)

Elisabeth

15.08.2011 kl.17:33

Å, så gode nyheter! Først og fremst at "de" ringte og dernest at du har en plan du forstår.

Også at du får være hjemme da! Jeg er så glad for deg. Jeg ønsker at alt går greit fram mot helga, slik at du får være med på Utøya. Og så melder jeg meg på til et besøk så snart du er tilbake igjen. Hilsen Elisabeth

Inger Sandanger

15.08.2011 kl.19:29

Kjære Guri,

Leser med enorm lettelse at planen nå er lagt for neste trinn. Så må de neste trinnene følge naturlig etter dette, som en elv som finner sitt leie nedover fjellsiden. Når veien er ferdig gått opp er jobben gjort!

Vi treffes etter 5.september. Fatt mot, hold ut og grip hver dag.Så skalvi ha det fint igjen!

Inger

randi H Nilsen

15.08.2011 kl.21:45

Kjære Guri

Det var en lettelse å lese bloggen din i dag. Ser ut for at ting er satt i system og at veien blir til når du går. God tur til Utøya. Masse klemmer.

Randi

Hill-Marta Solberg

15.08.2011 kl.21:52

Kjære Guri.

Godt at du kan kjenne på lettelse oppi alt. Nå vet du hva du skal framover. Er imponert over at du stilte på valgkampåpning og at du igjen tar dine morgenbad! Det tegner godt. Veldig bra at du kan ta turen til Oslo . Det blir sikkert sterkt, men viktig for både deg og Helene.

Klem fra HM

Tina Odonnell

15.08.2011 kl.23:33

Good news!

Lisbeth Haug

16.08.2011 kl.01:36

Hei!

Jeg vil gjerne følge med på bloggen din. Vi kjenner ikke hverandre, men jeg "kjenner"jo deg allikevel fordi jeg har bodd i Lofoten i 19 + 32 år. Fikk tips fra Unni T.(venninne fra 1959!) om bloggen din. Jeg har stor interesse for helsepolitikk og helsevesen, og det du formidler er viktig!!!

Alle gode ønsker. Hilsen Lisbeth i Kabelvåg

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits