Seriøs behandling nærmer seg...

Det er godt å kunne syte litt i en blogg! Syting hjelper hvis man bare gjør seg ferdig med det.

Travel dag i Tromsø i dag. Lang samtale med en lege jeg har glemt navnet på. Jeg spurte om han var min lege nå, det var verken han eller noen andre. Litt skremmende når man bor på hotell og skal behandles for alvorlig sykdom at ingen har ansvar. Jeg kan be om å få snakke med en lege og regne med å få det, men ingen lege er øremerket min. Sånn er det.

Jeg fikk en bunke resepter på medisiner jeg kommer til å trenge eller kan komme til å trenge de kommende ukene. Legen hadde ikke fått noen beskjed fra Nordlandssykehuset Lofoten om at jeg hadde vært der eller hva de hadde gjort. De hadde oversendt CT-bildene, men ikke beskrivelsen, det ville han etterbestille. Det jeg trodde var legetime nr 2, var time med radiografene som skal ha ansvar for strålebehandlingen av meg. Det var hyggelige damer som det kan virke som jeg skal bli ganske godt kjent med. Jeg skal altså tilbake til Tromsø mandag og da starter både stråling og cellegift. Jeg skal bo på pasienthotellet og er ganske spent på hvordan denne epoken blir.

Jeg rakk så vidt flyet til Svolvær. Der ble jeg henta av Helene, kjempegodt å få være litt sammen med henne også. Føler meg mye bedre i dag, både fysisk og psykisk.  Nils har varta opp med biff og is. Nå skal jeg ligge på sofaen heime et par timer før jeg legger meg i egen seng og takker Gud for at jeg er heime og for at Helene er heime og for ellers alle gode ting i livet.

3 kommentarer

Elisabeth

11.08.2011 kl.21:50

Kjære Guri.

Jeg ber samme takkebønn i kveld.

Stor klem fra Elisabeth

Sissel K

12.08.2011 kl.00:31

Kjære Guri!

Da er vi tre som ber samme takkebønn kveld. Er sååååååå glad for at du er sammen med Helene og Nils igjen. Håper du finner roen før du tar til med strålinga. Jeg har blåbærkake i kjøleskapet om dere skulle få behov for å forflytte dere litt :)

Klem, Sissel

Ann Merete Brekken

12.08.2011 kl.13:07

God helg klæm til deg:)

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits