Julaften berga!

Så ble det ingen blogging i går kveld. Vi fikk hyggelig besøk fra Tromsø på Skjærbrygga, samtidig som Lillebeth kom innom med multer og berga julaften for oss. Jeg hadde helt glemt at hun skulle komme, det syns jeg var dumt, så jeg drar innom henne før jeg drar vestover i dag. For i dag skal vi på gamle tomter. Seans familie skal vises omkring på Reine. Vi skal bo på Sakrisøya, ta ruta rundt fjorden, besøke kirkegården og Gammelbua. Jeg gleder meg til å vise fram Reine til disse som har røtter der, selv om det er forferdelig lenge siden Sean var på besøk hos bestemor og bestefar. Det er sannelig godt at vi har storrartede naboer som stiller opp og som gir dagens unge besøkende noen gode mennesker å  gjemme minnene i.

3 kommentarer

Hill-Marta Solberg

02.08.2011 kl.16:22

Kjære Guri.

Var det ikke det jeg tenkte, det ville ikke ta lang tid før du er ute og bader igjen !Det høres strålende ut med utflukt til Reine, som du har skjønt hadde Kirsti og jeg en flott dag det ute. Vi var enige om at Reine var toppen av den del av Lofoten vi besøkte. Til Bodø i kveld for en kort uke der. Godt å høre at du har naboer som tenker på alt, også multene til jul! Dette skogens og fjellets gull har forøvrig forekommet i rikt monn på mine trakter også.

Ha det bra. Klem fra HM

Sissel K

02.08.2011 kl.17:37

Heia!

Ja, det var derfor ingen var heime da vi skulle innom med vin og en liten blomsterhilsen. Lille Linnea ble litt skuffet, men sånt går fort over :) .... da får besøket være til gode til vi er tilbake i neste uke. Nå starter vi på noroverturen. Flott at du er i "farta" igjen. Ha ei fin helg alle tre!

Klem, Sissel

Kari P

02.08.2011 kl.21:14

Kjære Guri. Vår felles Hildegunn har fortalt meg om om bloggen din som jeg nå har funnet fram til. Livet tar mange svinger. Godt å lese at du er i sving etter alt du og dere har vært gjennom. Også på Finnskogen var det multeår. 10 kg på plass i fryseren her. Ønsker deg god tur til Reine og gamle trakter. Klem fra Kari

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits