Endelig på nett igjen og klar for småprat

I morgest kom det en hyggelig mann fra Relacom og fiksa nettet vårt midlertidig, det henger og slenger litt og skal gjøre det de neste 2 -3 månedene, så skal det ordnes permanent igjen. Så kjære bloggvenner, nå skal jeg bli mer stabil igjen, for jeg liker å skrive blogg, det har vært en av de nye positive oppdagelsene i denne merkelige tida.

Helsa er ikke så verst, eller akkurat passelig, litt etter hvordan man ser det. Plages med kramper i blæra, har på følelsen at jeg vil tisse meg ut, selv om der faktisk er et fungerende kateter på plass. Det skjer litt for ofte. Var innom sykehuset her i går morgest og ba dem dra ut jodsplinten og bytte kateter, men de ville de ikke. Jeg prøvde å være veldig tydelig og si at min utmerkede kirurg i Tromsø hadde anbefalt dette, men gravdalkirurgen syntes jeg burde hode ut og heller ta litt mer medisin. Jeg er en snill og lydig pasient, så jeg gjorde som han sa. Hvis jeg bare holder meg helt i ro, går det bra, men jeg kan jo ikke gjøre det hele tiden.

I dag kom Kari Sandnes med mann innom med en nydelig bukett fra partiet til Helene og ei flaske god rødvin fra dem til Nils og meg. Mange hyggelige mennesker sier fra om at de gjerne stiller opp for oss, og jeg er takknemlig for dette, det er godt å vite selv om jeg ikke vet hva vi trenger akkurat nå. Jeg vet jeg har lyst til å bade i havet, og det skal jeg gjøre til helga, tenker jeg, for da er alle sting og den slags borte.

I dag er det fantastisk sommervær - så nå går jeg ut til solsenga og romanen min, så skriver jeg en liten epistel igjen i kveld.

3 kommentarer

Ann Merete Brekken

01.08.2011 kl.17:51

Heia Guri.

Dro nå godt på smilebåndet da eg leste at du er en snill og lydig pasient. Du er nok det, men eg tenkte du sikkert sa noen linjer inni deg... Flott at det går fremover, og at du skal starte badesesongen igjen. Kos deg masse i det nydelige Lofotveret. klæm

Sissel K

02.08.2011 kl.01:02

Kjære deg!

Takk for småpraten. Bloggen din er blitt dagens faste rutine innimellom barnebarnkosen. Godt du er på nett igjen....

Klem

Kenneth

04.08.2011 kl.06:35

Takk for sist, Guri! Tilbake i Norge er det veldig godt å registrere at du og dere har det bra. Det var ingen god opplevelse å gå ombord i flyet til Beijing tidlig kveld den 22. juli. Kineserne har ikke bloggerne i sine tanker når de tenker brukersnitt og dermed har jeg måttet forholde meg til kinesisk TV og korte meldinger på telefonen. Tilgangen på nett generelt var heller ikke overvettes god der Angela har leilighet. Uansett, gode nyheter tåler man å vente på.

Stå på!

Skriv en ny kommentar

Guri Ingebrigtsen

Guri Ingebrigtsen

60, Vestvågøy

Jeg er på det nærmeste ferdig spesialist i psykiatri og jobber for tiden på Nordlandssykehuset Bodø, Psykiatri på rehabiliteringsavddelinga. Skal tilbake til Nordlandssykehuset Lofoten og arbeide med psykiatri der så snart helsa og spesialiseringa tillater. Jeg har også lang erfaring med politisk arbeid, var sosialminister i Stoltenberg 1 og ordfører i Vestvågøy kommune fra 1999 til 2007 (avbrutt av statsrådstida).

Kategorier

Arkiv

hits